PRIS & ERBJUDANDE

 

 

 

Vi erbjuder vattenträning - för Din hästs bästa

 

Kom-igång paketet

5 gånger 2250kr

360 kr/gång + 25 % moms

 

För att Din häst ska få ut mesta möjliga av träningen på vattenbandet erbjuder vi alla nya kunder ett Kom-igång paket om fem pass, om hästen inte tidigare gått på vattenband. De första gångerna går ut på att hästen får vänja sig vid bandet, att ha selen på sig och att bli trygg med att vattnet pumpas in och ut ur maskinen. För varje häst är det individuellt hur pass snabbt den vänjer sig vid bandet. Därför avser Kom-igång paketet fem kortare invänjningspass som vi rekommenderar sker med tätt återkommande tillfällen. Där efter läggs individuellt träningsupplägg för vidare träning eller rehab.

Kom-igång paketet är giltligt i 3 månader från första bokningstillfället. Vi fakturerar gärna kostnaden. Vid bokningstillfället lämnar du dina kontaktuppgifter samt hästinfo (namn, ålder, härstamning). Det går även att betala på plats via SWISH.

 

10-kortet

10 pass 5000 kr

400 kr/gång + 25 % moms

 

Regelbunden och återkommande vattenträning ger bäst och långsiktig effekt. Med vårt 10-kort får du regelbunden träning till ett bra pris. Dina pass kan med fördel bokas in med god tid i förväg.

Detta kort rekommenderas till hästar som är vana vid att gå på vattenband och som vill ha kontinutet i träningen.

10 kortet är giltligt i 6 månader från första bokningstillfället. Vi fakturerar gärna kostnaden. Vid bokningstillfället lämnar du dina kontaktuppgifter samt hästinfo (namn, ålder, härstamning). Det går även att betala på plats via SWISH.

 

Engångs pris

563 kr

450 kr + 25 % moms

 

Är du på tillfälligt besök i Linköping, eller vill komplettera din ridning med vattenträning vid enstaka tillfällen går det givetvis att betala per gång. Enstaka träningstillfällen betalas på plats via SWISH.

 

IR-Solarium

125 kr

100 kr + 25 % moms

 

Hästarna älskar att stå i vårt solarium med infrarött ljus som är särskilt utvecklat för hästar. Värmen tränger djupt ner i musklerna och stimulerar blodcirkulation och därmed återhämtning och avkoppling för hästen. I samband med vattenträningen är du välkommen att nyttja vårt solarium i 15 minuter. Denna tillägstjänst betalas på plats via SWISH .

 

 

 

Håll dig uppdaterad! Följ oss på facebook!

 

 

LUESTAD AQUATRAINING

 

 

 

Luestad 1, 585 91 Linköping

info@luestadaquatraining.se

+46 705 85 16 92

 

Våra öppettider

 

 

 

Vi har än så länge öppet efter förfrågan

 

Följ oss på sociala medier

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.